Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مخابرات خراسان رضوی در ارتباط با همکاری با شهرداری مشهد در راستای آنتن‌دهی مطلوب‌تر تلفن‌های همراه در اطراف حرم رضوی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش قدس آنلاین، حسن اروجی  ضمن اشاره به اینکه اکنون در خراسان رضوی بیش از ۴ میلیون و ۵۰۰ مشترک تلفن همراه داریم که بیش از ۷۰ درصد این مشترکان در مشهدمقدس از خدمات و پوشش سراسری شبکه همراه اول استفاده می‌کنند اظهار داشت: به دلیل وجود بارگاه مقدس رضوی سالانه بیش از ۲۵ میلیون زائر ایرانی و خارجی به این کلان شهر مذهبی سفر می‌کنند که این موضوع سبب شده تا بیش از پیش نسبت به موضوع پوشش تلفن همراه در این شهر احساس مسئولیت داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: خوشبختانه با وجود اقدامات مناسبی که با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات  شهرداری مشهد در اطراف حرم مطهر امام رضا(ع) انجام داده و توانستیم کیوسک‌های سیار پوشش همراه اول را در میدان بیت‌المقدس، خیابان امام رضا(ع)، خیابان شیرازی و خیابان‌های منتهی به حرم منور رضوی مستقر کنیم تا حد بسیار زیادی پوشش همراه اول را در این مناطق پرتراکم شهر در حد مطلوب قرار داده‌ایم.

سرپرست مخابرات منطقه خراسان رضوی به موضوع پوشش حداکثری و مطلوب همراه اول در مشهد اشاره و افزود: در حال حاضر با کمک و همیاری  سازمان فناوری اطلاعات شهرداری مشهد در حال طراحی و جانمایی سایت‌های همراه اول برای نصب در برخی از نقاط مشهد هستیم و امیدواریم در ادامه مسیر  با همکاری خود مردم هر چه سریع‌تر بتوانیم در نقاطی که نیاز به نصب سایت جدید دارد این عملیات را اجرائی و پوشش آن منطقه را به حد مطلوب برسانیم.

اروجی با اشاره به اینکه تحقق شهر هوشمند کمک بسیار زیادی به رونق کسب و کارها و همچنین ارائه خدمات مطلوب‌تر به شهروندان و همچنین در کاهش مصرف انرژی تاثیرگذار است بیان کرد: خوشبختانه شهرداری مشهد تا به امروز در تحقق شهر هوشمند گام‌های بسیار خوبی برداشته و همه ما شاهد این اتفاقات مثبت در شهر مشهد هستیم.

وی گفت: با توجه به اینکه متولی اجرای پروژه شهر هوشمند سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری است باید هر یک از دستگاه‌های اجرایی نسبت به وظیفه خود با تلاش حداکثری به این سازمان کمک کنند و ما هم در مجموعه مخابرات استان نسبت به گذشته آماده همکاری بیشتری با این مجموعه در راستای تحقق شهر هوشمند هستیم.

سرپرست مخابرات خراسان رضوی خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های مهم شهر هوشمند وجود زیرساخت‌های ارتباطی در آن شهر است که خوشبختانه اکنون ما در شهر مشهد پوشش نسل سوم و چهارم همراه اول را برای مردم فراهم و همچنین با ارائه سرویس‌های متنوع ارتباطی از جمله سرویس پرسرعت اینترنت فیبر نوری موسوم به  FTTH  مشکلی برای زیرساخت ارتباطی در شهر مشهد نداریم.

اروجی افزود: تحقق شهر هوشمند یعنی گسترش دولت الکترونیک و به خوبی می‌دانیم توسعه دولت الکتروینک و ارائه خدمات به صورت الکترونیکی سبب می شود تا مردم امکان دسترسی آسان تری به خدمات دولت داشته باشند.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شهر هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۱۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس‌های عجیب و غریب با ۱۲۵! 

به گزارش قدس خراسان، طبق آمار روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی مشهد، در دو هفته ابتدایی اردیبهشت از مجموع ۲۳ هزار و ۱۰۶ تماس با تلفن ۱۲۵(مرکز فرماندهی آتش‌نشانی مشهد) ۱۷هزار و ۲۳۳ مورد معادل ۷۶ درصد تماس‌ها، مزاحمی و غیرمرتبط بوده؛ یعنی به طور متوسط بیش از هزار و ۲۳۰ تماس مزاحمی در ۲۴ ساعت! 

رئیس مرکز فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در این باره می‌گوید: بحث مزاحمت‌های تلفنی مهم‌ترین چالش‌ حوزه کاری ماست به طوری که از حدود هزار و ۷۰۰ تماس روزانه، تقریباً هزار تماس مرتبط با سازمان آتش‌نشانی نیست یا مزاحمی است. 

سرآتشیار دانیال احمدی اضافه می‌کند: مزاحمت‌ها به دو شکل است؛ یا مزاحمت‌هایی که منجر به اعزام ناوگان یا خودرو آتش‌نشانی می‌شود که البته تعداد آن کم است یا مزاحمت‌هایی که وقت و انرژی همکارانم را در مرکز می‌گیرد. 

به گفته وی، به طور متوسط در طول سال ۷۰درصد تماس‌هایی که با سامانه تلفنی ۱۲۵ برقرار می‌شود، مزاحمی و غیرمرتبط بوده که از این میزان ۳۰درصد تماس‌ها مزاحمی و ۴۰ درصد غیرمرتبط است. 

الو، ۱۲۵؟ لطفاً بروید اجاق گاز ما را خاموش کنید

احمدی توضیح می‌دهد: در برخی مواقع شهروندان به خاطر مشکلی که با آن مواجه می‌شوند، به جای تماس با ارگان مربوط، تلفن ۱۲۵ را می‌گیرند؛ به عنوان مثال هنگام بارندگی که برق چاه موتورها قطع می‌شود هم با ما تماس می‌گیرند؛ حتی یک بار خانمی تماس گرفت و گفت کلید در واحد مسکونی همراهش نیست و از همکاران ما خواست به داخل منزلش بروند و اجاق را خاموش کنند تا غذایش نسوزد.

رئیس مرکز فرماندهی آتش‌نشانی مشهد می‌گوید: تماس‌های منجر به مأموریت، دامنه گسترده‌ای دارد؛ از حریق خودرو و منزل تا گیر کردن حلقه انگشتری یا محبوس شدن داخل خانه و خودرو؛ اما بیشتر تماس‌های غیرمرتبط مربوط به سایر ارگان‌های امدادی و خدماتی است. 

احمدی با بیان اینکه در هر شیفت کاری۲۴ساعته ۱۱نیرو در این مرکز پاسخگوی تلفن‌های شهروندان هستند، می‌افزاید: وقتی شهروندان تماس می‌گیرند، همکارانم پاسخ‌گویی را انجام می‌دهند. چنانچه حریق و حادثه باشد، به نزدیک‌ترین ایستگاه از ایستگاه‌های پنجاه‌وشش‌گانه آتش‌نشانی اعلام و منجر به عملیات می‌شود؛ به طور میانگین روزانه از حدود هزار و ۷۰۰ تماس شهروندی، ۱۰۰ اعزام عملیاتی داریم. 

به هواپیماها بگویید اینجا پرواز نکنند!

«الو، ۱۲۵؟ به هواپیماها بگویید ساعت ۱۰ شب به بعد از آسمان محله ما پرواز نکنند!» این حکایت یکی از تماس‌هایی است که روزانه با مرکز فرماندهی آتش‌نشانی مشهد گرفته می‌شود.

قصه‌های موسی‌الرضا مؤمنی‌نژاد که پس از ۱۷ سال کار در این مرکز، امروز فرمانده شیفت مرکز فرماندهی آتش‌نشانی است، حکایت از ناآگاهی شهروندان دارد. 

وی می‌گوید: تماس‌هایی که ما داریم، دامنه گسترده‌ای دارد. از اعلام حادثه مزاحمی و اشتباهی از طرف کودکان و بزرگسالان تا تماس‌های پیرمردها و پیرزن‌ها. چند روز پیش خانمی با ما تماس گرفته بود و اصرار می‌کرد برایش خودرو بفرستیم و فکر می‌کرد شماره آژانس و تاکسی تلفنی را گرفته است! خانم مسن دیگری تماس گرفت و از ما خواست هماهنگی لازم را انجام دهیم تا ساعت ۱۰ شب به بعد هواپیما از محله‌شان رد نشود چون وضعیت خوابش به هم می‌ریزد. 

رئیس شیفت مرکز فرماندهی آتش‌نشانی ادامه می‌دهد: اینگونه درخواست‌های غیرمرتبط زیاد است. در یکی از موارد مزاحمی، دختری تماس گرفت و اعلام کرد منزل همسایه دچار حریق شده است. با تجربه‌ای که در این سال‌های کار در مرکز فرماندهی داشتم، حدس زدم این خبر دروغ است و با چند سؤالی که پرسیدم، این شخص متوجه شد دستش برای ما رو شده و تلفن را قطع کرد. در نهایت او را توجیه کردیم که نباید این کار را انجام دهد. 

مؤمن‌نژاد و همکارانش اما فقط پاسخگوی تماس‌های شهروندی نیستند. او توضیح می‌دهد: ما غیر از پاسخ‌گویی به تماس‌های‌های شهروندی، یک بیسیم بحران یا سلامت هم داریم که با ارگان‌های مختلف اعم از شرکت‌های آب و گاز، سپاه، قطار شهری، شهرداری، پلیس و.‌.. اگر لازم باشد عملیاتی را به طور هماهنگ اعلام کنیم، از طریق این بیسیم با هم در ارتباط هستیم.

درصد بالای تماس‌های مزاحمی و غیرمرتبط با آتش‌نشانی موضوعی است که رفع آن سه ضلع مهم دارد؛ عده‌ای از این افراد مبتلا به اختلالات روانی هستند و باید سازمان بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی برای شناسایی و درمان آن‌ها اقدام کنند، عده‌ای بدون داشتن مشکل و یا اختلال جدی روانی، ممکن است این اقدام را انجام دهند که این موضوع نیز به عنوان یک آسیب اجتماعی یا حتی بزه، برخورد قاطع و جدی دستگاه قضایی را برای اعمال مجازات‌های بازدارنده می‌طلبد و البته گروه سوم افرادی هستند که به دلیل ناآگاهی از سایر شماره‌های تلفن اضطراری یا ناآشنایی با وظایف آتش‌نشانی تماس می‌گیرند که در این مورد نیز لازم است از طریق رسانه‌ها اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی صورت بگیرد.

خبرنگار: معصومه مؤمنیان

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات: با تولید تلفن همراه ایرانی قصد رقابت با مدل های موجود را داریم (فیلم)
  • تماس‌های عجیب و غریب با ۱۲۵! 
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات