Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، شهریار آل شیخ معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد، گفت: نظام پیشنهادات در بسیاری از سازمان‌های کشور‌های مختلف جهان در حال انجام است که ۱۵ سال در شهرداری مشهد اجرا می‌شود.   او با بیان اینکه پارسال در شهرداری مشهد از سوی همکاران در بخش‌های مختلف حدود ۲۵۹۰ پیشنهاد دریافت شد که این رقم امسال تا کنون به بیش از ۴۰۰۰ پیشنهاد افزایش داشته است، گفت: همچنین ۱۱۲۵ پیشنهاد در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری از سوی همکاران به جشنواره نظام پیشنهادات ارائه شده که توسط ۳۴ کارگروه تخصصی بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  سه گام مهم در نظام پیشنهادات   او با بیان اینکه نظام پیشنهادات یک چرخه سه مرحله‌ای است، ادامه داد: مرحله اول ارزیابی پیشنهادات و شناسایی پیشنهاداتی است که تکراری نبوده و قابلیت اجرا دارند که به این مرحله آزمون پویایی سیستم نیز گفته می‌شود. مرحله دوم در نظام پیشنهادات استقرار پیشنهادات و مرحله سوم نیز استقرار پیاده سازی است که در این میان انتخاب هوشمندانه پیشنهادات در چهارچوب استراتژی و اهداف یک سازمان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.   معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد گفت: در مجموع گام اول پویایی سیستم، گام دوم پذیرش پیشنهاد توسط سیستم و گام سوم اجرایی کردن پیشنهادات در چهارچوب نیاز‌های سازمان است که همین گام‌ها در نظام ایده و تعامل با شهروندان، نخبگان و کارشناسان برای ارائه ایده جهت توسعه شهر باید مد نظر قرار گیرد.   آل شیخ افزود: معتقدیم که ایده‌ها در قالب چالش و مسئله بروز پیدا می‌کنند واین چالش و مسئله است که چرخه‌های ورودی ایده‌های نو آورانه به حساب می‌آیند.   او با اشاره به اینکه مردم هوشمند، حکمروایی هوشمند و حمل و نقل هوشمند بخشی از ساحت‌های تعریف شهر هوشمند است تصریح کرد: زیرساخت‌های ارتباط را محور شهرهوشمند می‌دانند که در دو سال گذشته چرخه نوآوری هم به آن اضافه شده است.   معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد ادامه داد: در حال حاضر شهر مشهد به عنوان شهر یادگیرنده به دنبال تحقق شهری بدون بی سواد است و در کنار آن به عنوان شهری خلاق، به دنبال اکوسیستمی پویاتر برای شهر هوشمند است، زیرا معتقدیم جامعه خلاق است که باعث رشد و ارتقا زندگی شهری می‌شود.   انتهای پیام//ف.ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری مشهد برنامه ریزی و توسعه نظام پیشنهادات شهر هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۸۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس مستقر است

مهدی ناصری گفت: برای برپایی دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۲۴ درصد شعب اخذ رای مشهد در مساجد، ۵۷ درصد در مدارس و بقیه نیز در ادارات و دانشگاه ها و فرهنگسراها جانمایی شده اند.

وی گفت: مرحله نخست انتخابات در روز ۱۱ اسفند ماه در هزار و ۸۱۰ شعبه اخذ رای برگزار شد که در روز ۲۱ اردیبهشت ماه و دور دوم انتخابات مجلس این کارزار سیاسی در هزار و ۲۰ شعبه برگزار می شود، نزدیک به ۶۰ شعبه اخذ رای از این تعداد سیار است.

معاون سیاسی فرماندار مشهد ادامه داد: در دور نخست اول انتخابات، رقابت مجلس خبرگان رهبری نیز همزمان انجام می شد و از طرفی با شمار رای دهندگان زائر و مسافر در مشهد نیز مواجه بودیم.

به گفته وی، در دور دوم فقط جمعیت زیر پوشش حوزه انتخابیه مشهد و کلات که در مرحله اول رای داده اند و یا اصلا رای نداده اند قادر به شرکت در انتخابات هستند، لذا با محدود شدن جمعیت رای دهندگان در مرحله دوم روبرو هستیم.

ناصری افزود: مرحله نخست انتخابات مجلس در خراسان رضوی با ۴۸۹ داوطلب برگزار شد، اکنون این رقابت بین ۲ داوطلب انجام می شود، لذا در دور دوم انتخابات حدود ۸۰۰ شعبه اخذ رای در مشهد در مقایسه با دور نخست کاهش یافته و در حقیقت شعبی که کمتر از ۳۰۰ رای داشته اند در دور دوم حذف و یا با دیگر شعب ادغام شده اند.

بر اساس اعلام فرماندار مشهد شمار واجدین شرایط رای دادن در حوزه انتخابیه مشهد و کلات ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر است.

تکلیف ۱۷ نفر از ۱۸ نماینده در ۱۲ حوزه انتخابیه خراسان رضوی در دور نخست انتخابات مجلس مشخص شد و یک نماینده دیگر باید از میان ۲ نامزد شامل «کاظم معتمدی فر و حسنعلی اخلاقی» برای تصاحب یک کرسی دیگر حوزه انتخابیه مشهد و کلات روز ۲۱ اردیبهشت ماه در دور دوم انتخابات برگزیده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است
  • آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • اختتامیه جشنواره دانش و پژوهش امام علی (ع) برگزار شد
  • درخشش هنرجوی هنرستان هنر‌های زیبای پسرانه مشهد
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس مستقر است
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود