Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد از راه اندازی مرکز مانیتورینگ هوشمند پایش تخلفات ساختمانی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، محمدرضا حسین نژاد دراین خصوص گفت: وسعت بیش از 120 هزار هکتاری محدوده و حریم شهر مشهد و حجم عظیم تخلفات ساختمانی در آن، نیازمند بهره گیری از تکنولوژی های کارآمد و به روز، در چهارچوب مدیریت یکپارچه شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: دراین راستا و در جهت هوشمند سازی شهری برای صیانت از اراضی شهر و قانون مند سازی اقدامات عمرانی در آن، با اهداف هم افزایی و هماهنگی های بین بخشی، به منظور پیشگیری از تخلفات ساختمانی، رسیدگی و اجرا، الزامات قانونی در بحث نظارت، سرعت عمل، دقت و کیفیت در اعمال به موقع قانون، تلفیق، پردازش و تحلیل سامانه های مختلف نظارتی راه اندازی مرکز مانیتورینگ هوشمند پایش تخلفات ساختمانی شهرداری مشهد درحال راه اندازی است.

وی تصریح کرد: همچنین با راه اندازی این مرکز در کنار دست یابی به اهداف مذکورنظارت عالیه بر عملکرد ادارات نظارت بر ساخت و سازهای مناطق، نظارت و رصد خودروها و گشتی های نظارتی، رصد اقدامات در املاک مختلف، ارزیابی عملکرد از طریق سامانه پایش و پیگیری مدیریت اجرای احکام صادره با استفاده از تکنولوژی های به روز همچون پهپاد، دوربین های نظارتی و ظرفیت های تصاویر ماهواره ای در محدوده و حریم شهر مشهد، مرکز مانیتورینگ هوشمند عملی خواهد شد.

حسین نژاد ادامه داد: از جمله امتیازات مرکز مانیتورینگ هوشمند پایش تخلفات ساختمانی، بهره گیری از توان دستگاه های دخیل در جهت هم افزایی و صیانت از اراضی حریم شهر مشهد با حمایت مرجع قضایی و ظرفیت های قانونی دستگاه های مذکور است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد با اشاره به اینکه این مرکز به زودی به بهره برداری خواهد رسید، تصریح کرد: مرکزپایش هوشمند تخلفات ساختمانی با بهره گیری از توان و پتانسیل های دستگاه های مدیریت یکپارچه شهری مشهد با محوریت شهرداری درمعاونت شهرسازی و معماری شهرداری و زیر مجموعه اداره کل نظارت بر ساخت و سازها و کمیسیون های ماده صد ایجاد خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری قانون مشهد معاون معماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۳۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران

مدیرکل دیوان محاسبات مازندران گفت: سامانه مردمی نظارتی در دیوان محاسبات راه اندازی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات مازندران حسن بابایی کشتلی، مدیرکل دیوان محاسبات مازندران با اشاره به اینکه دیوان محاسبات به عنوان یک دستگاه نظارتی دارای اختیارات وسیع در حوزه نظارت بر بیت المال است، اظهار داشت: با توجه به ماهیت مردمی انقلاب اسلامی و لزوم نقش آفرینی مردم در همه شئون نظام از جمله حوزه نظارت، دیوان محاسبات با تدابیر رئیس کل محترم اقدام به راه اندازی مجمع ناظران مردمی در سطح استان های مختلف کشور کرده است.

وی افزود: هر جا مردم ورود کردند و نظارت ها به صورت مردمی دنبال شد، کارایی‌ها افزایش پیدا کرد و شائبه فساد در آن‌ها کمتر شد.

مدیرکل دیوان محاسبات مازندران به راه اندازی سامانه 198 در این مجموعه نظارتی اشاره و تصریح کرد: گزارش‌های مردمی در خصوص تخلف و انحراف دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های دولتی اعلام شده در سامانه 198 توسط حسابرسان دیوان محاسبات با جدیت دنبال می‌شود.

وی افزود: وجود تعداد بالای پروژه‌های نیمه تمام و رها شده، مشکلات عدیده در حوزه درمان، پایین بودن درآمدهای دولت در استان، زمین خواری و دست اندازی به منابع طبیعی و فعالیت 30 درصدی شهرک های صنعتی و تعطیل بودن تعداد زیادی از صنایع استان و عدم توجه کافی به مراکز مهم مطالعاتی و زیر بنایی در سطح مازندران از جمله چالش های مهم در استان است که دیوان محاسبات برای حل آن با تلاش همکاران ساعی در این نهاد نظارتی ورود کرده است.

وی حل مساله پسماند را ضروری خواند و گفت: متاسفانه عدم اجرای نیروگاه زباله‌سوز ساری موجب تحمیل هزینه‌های سنگین زیست محیطی و مالی بر شهرداری‌های استان شده و باید برای تسریع اجرای آن با جدیت اقدام عملی شود.

مدیرکل دیوان محاسبات مازندران ادامه داد: مازندران در گذشته قادر به تامین نیروی برق سه استان بود اما امروز قادر به تامین برق استان مازندران نیست و در صورت عدم تحقق توسعه زیر ساخت‌های تامین برق با چالش های متعددی در آینده روبرو خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «کاهش تخلفات و کنترل جدی ساخت و سازها» اولویت مدیریت شهری است
  • برای کاهش تخلفات شهری باید تغییر نگاه جدی صورت گیرد
  • باشگاه های ورزشی زنجان زیر ذره بین نظارت
  • دستگاه‌ها در راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد با شهرداری ایلام همکاری کنند
  • جزئیات برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • فیلم| تخلفات صنفی طلا فروشان تبعات دارد
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران