Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@00:05:38 GMT

جمع آوری پسماند در مشهد هوشمند می‌شود 

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۳۳۵۹۳

جمع آوری پسماند در مشهد هوشمند می‌شود 

ایسنا/خراسان رضوی مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری مشهد با اشاره به اعلام فراخوان برای هوشمند شدن جمع آوری پسماند های خشک به صورت فراگیر گفت: با برنامه ریزی‌های انجام شده به زودی پسماندهای خشک شهروندان در همه نقاط شهر از طریق نرم افزار «سیمپ» انجام خواهد شد.‌

ابوالفضل کریمیان با بیان این خبر اظهار کرد: در راستای تحقق ایده شهر هوشمند و به دنبال موفقیت طرح «سیمپ»، با انتشار فراخوان در حال واگذاری این فرایند برابر ضوابط و در چارچوب مصوبات، به شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های بخش خصوصی دارای صلاحیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این سازمان از اولین سازمان‌هایی است که در زمینه هوشمندسازی جمع‌آوری پسماند خشک اقدام نموده و در همین راستا در خرداد ماه سال گذشته طرح «سیمپ» را به صورت پایلوت در منطقه 9 اجرایی کرده است.

مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری مشهد بیان کرد: اجرای طرح «سیمپ» به صورت محدود و آزمایشی، این امکان را برای کارشناسان سازمان مپ فراهم آورد که کمبودها و کاستی‌ها و نیز زیرساخت‌های مورد نیاز برای هوشمندسازی جمع آوری زباله خشک از طریق این نرم افزار را شناسایی کرده و آنها را رفع کنند.

کریمیان با بیان این که طرح جمع آوری هوشمند پسماندهای خشک که از سوی شهرداری مشهد اجرایی شده در کشور بی نظیر است، خاطرنشان کرد: در این طرح امکان درخواست جمع آوری و خرید پسماندهای خشک شهروندان به صورت آنلاین فراهم شده است.

وی اضافه کرد: بنابراین شهروندان مشهدی می توانند با نصب نرم افزار «سیمپ» که از سوی شرکت های دارای مجوز معرفی می شوند، درخواست خود برای جمع آوری پسماند خشک را ارسال نمایند تا در کمترین زمان، نزدیکترین خودرو به آدرس درخواستی آنان اعزام و نسبت به دریافت و خرید اقلام ضایعاتی آنان اقدام شود.

مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری مشهد با اشاره به این که جمع‌آوری پسماند خشک باید برای خانواده‌ها از نظر اقتصادی نیز سودمند باشد تا انگیزه لازم برای آنان فراهم شود، گفت: در این فرایند به جای تحویل محصول در قبال دریافت پسماند خشک، کیف پول مشترکین شارژ می شود که این امر می‌تواند گوشه‌ای از سبد اقتصاد خانوارها را پوشش دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، کریمیان گفت: همچنین شهروندان می‌توانند به جای شارژ کیف پول، از دیگر خدمات هوشمندسازی از جمله شارژ من کارت، خرید بسته اینترنتی، کمک به موسسات خیریه یا پرداخت بهای عوارض حمل پسماند سالانه خود از محل فروش مواد بازیافتی استفاده کنند.

وی ادامه داد: متقاضیان دریافت مجوز فعالیت به عنوان مجری طرح می توانند با مراجعه به سایت این سازمان به آدرس WMO.MASHHAD.IR و یا با مراجعه به اداره امور قرارداد های سازمان مدیریت پسماند واقع در بزرگراه شهید کلانتری - بین میدان حافظ و غدیر ضمن آشنایی با شرایط و ضوابط مربوطه، درخواست خود را ارائه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جمع آوری پسماند شهرداری مشهد پسماند خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۳۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: در دهه ۸۰ تنها یک جداسازی پسماند خشک در کارخانه پسماند اصفهان انجام می‌شد، اما امروز به جایی رسیده که می‌توان ادعا کرد یک قطب مدیریت پسماند در کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمدرضا لاهیجان‌زاده امروز_چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در سی‌ودومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: در دهه ۸۰ تنها یک جداسازی پسماند خشک در کارخانه پسماند اصفهان انجام می‌شد و تا حدودی کود کمپوست تولید می‌شد که کیفیت لازم را نداشت، اما امروز به جایی رسیده که می‌توان ادعا کرد یک قطب مدیریت پسماند در کشور است.

وی افزود: سال‌ها پیش ۸۵ هزار میلیارد تومان گردش مالی پسماند مجاز در کشور بود که در حال حاضر بسیار بالاتر رفته است، البته بخشی از اسناد به‌صورت غیر قانونی مدیریت می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان تصریح کرد: مدیریت پسماند یک صنعت در کشور است که می‌تواند علاوه بر حفاظت از محیط زیست در اشتغال نیز مؤثر باشد.

خبر در حال تکمیل است…

کد خبر 751659

دیگر خبرها

  • سازمان اموال تملیکی ۳۲۴ ملک را به مزایده گذاشت
  • صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان
  • تجهیز سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به جاروب های صنعتی پیاده رویی
  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • مدیریت پسماند در اصفهان رسالت بسیار سنگینی دارد
  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • جمع آوری بیش از ۴۵۰ مورد زوائد بصری در قزوین
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد