Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،محمدجواد رجائیان مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری مشهد گفت: رویداد بین‌المللی شهر‌های هوشمند روز‌های ۳ و ۴ دسامبر امسال برگزار خواهد شد. یکی از سخنرانی‌های این کنفرانس به شهر مشهد اختصاص داده شده است و روز جمعه ۱۴ آذرماه، گزیده‌ای از اقدامات مشهد در حوزه هوشمندسازی شهری ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
.

او با اشاره به برگزاری مجازی این کنفرانس به دلیل بیماری کرونا افزود: نمایندگانی از کشور‌های مختلف از جمله ایتالیا، دانمارک، بلغارستان، آفریقای جنوبی، آلمان، اسلوونی، اتریش، لهستان، هند، ایرلند نیز در این رویداد شرکت دارند و در ارتباط با ابعاد گوناگون تحول شهر‌های هوشمند همچون حکمرانی هوشمند، فناوری‌های هوشمند، جوامع هوشمند، اقتصاد هوشمند، امنیت هوشمند، حمل و نقل و محیط زیست هوشمند به ارائه دستاورد‌های خود خواهند پرداخت.
بیشتر بخوانید مشهد در فهرست شهر‌های هوشمند جهان قرار می‌گیرد
مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری مشهد ادامه داد: در این کنفرانس نیز مانند آنچه در اجلاس WSIS ۲۰۲۰ به میزبانی شهر ژنو سوئیس انجام شد، به معرفی تعدادی از طرح‌ها و فعالیت‌های صورت‌گرفته در مشهد، در حوزه شهر هوشمند خواهیم پرداخت که از آن جمله می‌توان به نظارت هوشمند بر ساخت‌وساز‌ها با استفاده از هوش مصنوعی، شهرداری هوشمند و اقدامات خاص برای دوران پساکرونا برای کاهش رفت و آمد شهروندان، زیرساخت‌های پرداخت خرد شهروندی، توسعه زیرساخت‌های فیبر نوری و تجمیع دکل‌های مخابراتی اشاره کرد.

رجائیان با اشاره به محور‌های اصلی برگزاری این رویداد بیان کرد: ارگان‌های دولتی، بخش‌های خصوصی، نهاد‌های آکادمیک و مجامع مهندسی از سراسر جهان در کنفرانس بین‌المللی بخارست برای بحث و تبادل نظر پیرامون مباحث مرتبط با شهر‌های هوشمند گرد هم می‌آیند تا زمینه‌ای برای افزایش آگاهی و درک بهتر مفاهیم شهر‌های هوشمند و مشارکت فعال در فرایند توسعه شهر‌های هوشمند فراهم آمده و موجب تسهیل ارتباط و تعامل فعالان شهر‌های هوشمند جهان شود.

او تصریح کرد: نخستین دوره این کنفرانس در سال ۲۰۱۳ برگزار شده و به طور پیوسته، برگزاری آن سالانه تداوم داشته است که در امسال شاهد برگزاری هشتمین دوره آن هستیم که فرصتی برای ارائه دستاورد‌های مشهد در حوزه هوشمندسازی و بهره‌مندی از تجربیات سایر شهر‌های موفق جهان در این عرصه به شمار می‌رود.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد تاکید کرد: با شتاب گرفتن فرایند تحقق مفهوم شهر هوشمند در مشهد، که در دوره اخیر مدیریت شهری به طور جدی دنبال شده است، ارتباط با نهاد‌های معتبر بین‌المللی در این خصوص از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ لذا در پی ارتباط و تعامل کارشناسان این سازمان با مجامع بین‌المللی، دستاورد‌های ارزشمندی در سال اخیر در این حوزه داشته‌ایم که به عنوان مثال می‌توان به کسب مدال نقره جشنواره معتبر wego در بخش شهر‌های هوشمند پایدار و حضور موفق در چندین رویداد جهانی اشاره کرد.

انتهای پیام//ف. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنفرانس های بین المللی شهرداری مشهد شهر های هوشمند بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۰۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره حجاب به ابعاد دینی، سیاسی و بین‌المللی توجه شود

در مسئله‌شناسی حجاب باید به سه بعد دینی، سیاسی و بین‌المللی توجه شود. اینها از یکدیگر جدا هستند، اما با یکدیگر ارتباط دارند و ما باید به مجزا بودن و ارتباط این مسائل با یکدیگر توجه داشته باشیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وبینار تخصصی «حجاب در سپهر عمومی»  به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ادیان و مذاهب و با حضور و سخنرانی دکتر فاطمه توفیقی، استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با موضوع «مسئله‌شناسی حجاب» برگزار شد.

 توفیقی با اشاره به اینکه برای اولین بار در ایران در دوران مشروطه حجاب تبدیل به مسئله می‌شود، گفت: زمانی که درباره حجاب صحبت می‌کنیم، این بحث مرتبط با مسئله امروز ماست. مسئله حجاب در دوران‌های مختلف و در ادیان و جوامع مختلف وجود داشته است. اما بیان مسئله حجاب در این زمان و در دوران مشروطه و در دوران معاصر متفاوت است. منظور از دوران معاصر، دوران هم‌زمانی با جریان احیای دینی و در ایران و به طور خاص از مشروطه به بعد است. اما موضوعی که ما در مورد آن بحث می‌کنیم در دوران مدرنیته به‌وجود آمده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: در زمان مشروطه اتفاق جدیدی می‌افتد؛ وقتی که مسئله حجاب مطرح می‌شود، یک فضای عمومی دوجنسیتی تشکیل می‌شود، چراکه قبل از آن، این فضا وجود نداشت و فضای عمومی، فضای تک‌جنسیتی و مردسالاری بود. در همین دوران، غرب‌شناسی و شرق‌شناسی کنار هم شکل می‌گیرند و استعمار همراه با عنصر فرهنگی به داخل کشور نفوذ می‌کند. درباره دوجنسیتی بودن این فضای عمومی می‌توانید کتاب‌های محمد توکلی و کتاب زنان سیبیلو و مردان بی‌ریش افسانه نجم‌آبادی را مطالعه کنید. برای حوزه شرق شناسی نیز می‌توانید کتاب شرق شناسی ادوارد سعید را مطالعه کنید.

بی‌سامانی بستر خانواده در اروپا و چالش حجاب در ایران؛ از مدرنیسم تا عصر حاضر

وی مسئله‌شناسی حجاب را به سه بُعد دینی که شامل بُعد کلامی، فقهی، تفسیری و تاریخی، بُعد سیاسی، اجتماعی و حقوقی و سوم بُعد بین المللی، استعماری و امپریالیستی تقسیم‌بندی‌ کرد و گفت: این مسائل از یکدیگر جدا هستند، اما با یکدیگر ارتباط داشته و ما باید به مجزا بودن و ارتباط این مسائل با یکدیگر توجه داشته باشیم.

توفیقی مسائل مرتبط با بُعد سیاسی، اجتماعی و حقوقی مسئله حجاب را به مسائلی همچون ساختار سیاسی و شکل فضای عمومی و مهندسی فرهنگی ارتباط داد و گفت: بعد سیاسی، اجتماعی و حقوقی شامل روابط بین دو جنس، برابری شهروندان یا امتیاز دینداران، منزلت اجتماعی، سلیقه و مد و طبقاتی بودن پوشش خواهد بود.

وی ادامه داد: در بُعد بین‌المللی و استعماری چند مسئله حائز اهمیت است. اولین مورد، پروژه‌ای سیاسی به صورت برنامه‌ای فرهنگی است. دومین مورد همراه شدن تاریخی سکولاریسم با آزادی جنسی و کم‌پوششی است و سومین مورد واکنش‌های استعمارزدایان به فرودست‌انگاری حجاب است. چهارمین و آخرین مورد نیز واکنش برخی از نظریه‌پردازان همچون لیلا ابولغد به آزادسازی زنان مسلمان با اشاره به جنگ در افغانستان خواهد بود.

توفیقی در جمع‌بندی مطالب خود گفت: در هنگام استفاده از لفظ حجاب و سخن گفتن از پوشش سر و لزوم آن، یا ادله و الزام آن باید برایمان روشن باشد که دقیقاً از چه چیزی و در چه جایگاهی صحبت می‌کنیم. همچنین قانون و امر دینی و اجتماعی‌ ـ سیاسی و بین المللی با هم مرتبط هستند و در عین حال این دو از یکدیگر تفکیک شده‌اند.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • برقراری ارتباط معلم و شاگردی به سبک هوشمند
  • انتشار بیانیه توسط شرکت‌کنندگان در کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران  
  • بیانیه شرکت‌کنندگان کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای ایران
  • شرکت‌کنندگان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای بیانیه دادند
  • بسیاری ازکشورهای جهان خواستار ارتباط با جمهوری اسلامی ایران هستند
  • درباره حجاب به ابعاد دینی، سیاسی و بین‌المللی توجه شود
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • کنفرانس اصفهان می‌تواند به همکاری هسته‌ای ایران و جهان کمک کند
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند