Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@08:15:54 GMT

کنترل ناوگان باری در مشهد هوشمند می‌شود

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۸۸۵۶۵

کنترل ناوگان باری در مشهد هوشمند می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل شهرداری مشهد گفت: سیستم نظارت و کنترل ناوگان باری درون شهری هوشمندسازی می‌شود.

علی باخرد در این خصوص اظهار کرد: در راستای اجرای ماده ۷ قانون هوای پاک و در راستای ساماندهی تردد ناوگان باری سنگین و نیمه سنگین در سطح شهر مشهد، محدودیت زمانی و مکانی پیش‌بینی شده است که شامل کلیه وسایل نقلیه باری با تناژ بیش از ۳/۵ تن می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ضرورت اخذ مجوزهای لازم از سوی شرکت‌های حمل‌ونقل بار، اضافه کرد: از این پس علاوه‌بر کنترل ترددها توسط واحدهای بازرسی مستقر در سطح شهر، دوربین‌های نظارتی نیز خودروهای باری متخلف را جریمه می‌کنند؛ لذا توصیه می‌کنیم این شرکت‌ها برنامه سفر وسایل نقلیه باری خود در مناطق مختلف شهری را به نحوی تنظیم کنند که تردد و توقف آنها در محدوده‌های مکانی مطابق زمان مشخص شده در برگه مجوز باشد.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل شهرداری مشهد تصریح کرد: مجوز تردد برای ناوگان باری سنگین و نیمه سنگین دارای پروانه فعالیت از شهر مشهد به صورت مدت‌دار و برای ناوگان باری برون شهری دارای بارنامه به مشهد یا ناوگان باری دارای پروانه فعالیت از سایر شهرها به صورت موردی از طریق سامانه ftms.mashhad.ir صادر می‌شود.

 به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، باخرد با تاکید برممنوعیت تردد سایر ناوگان باری جاده‌ای و ترانزیتی در شهر که هدف سفر آن‌ها مشهد نیست، خاطرنشان کرد: این ناوگان موظف است تا از کنارگذر شمالی تردد کنند، لذا نظارت و اعمال قانون مکانیزه از طریق دوربین‌های سطح شهر، گامی مهم در جهت شهر هوشمند است و امیدواریم با این اقدام بتوانیم تا حد زیادی از تخلفات بکاهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری مشهد ناوگان باری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۸۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری تهران: آماری از تعداد دقیق موش‌های شهر تهران وجود ندارد/ می‌توان زاد و ولد آنها را کنترل کرد

درخصوص افزایش موش‌های موذی در پایتخت و راه‌های مقابله با آن، افزود: نمی‌توان موش‌های موذی را به طور کامل ریشه کن کرد چرا که این حیوان زاد و ولد زیادی دارد، بسیار باهوش است و از سوی دیگر خود را با هر نوع شرایط محیطی به سرعت خود وفق می‌دهد.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،گودرزی ادامه داد: موش‌ها هیچگاه به نقطه صفر زاد و ولد نمی‌رسند و هیچ کجای دنیا هم نتوانسته ادعا کند که زاد و ولد را به طور کامل متوقف و وجود موش را ریشه کن کرده است، اما می‌توان تعداد و زاد و ولد آنها را کنترل کنیم تا زیادتر نشوند.

گودرزی درخصوص نحوه کنترل موش‌های شهری تهران هم گفت: در قرارداد‌های جدید از موادغیرسمی دانش بنیان تولید داخل استفاده می‌کنیم و طی سه ماه آینده امیدواریم نتیجه آن را در سطح شهر مشاهده کنیم.

وی با تقدیر از همکاری مردم برای تماس با سامانه ۱۳۷ برای موضوع موش و طرح شکایت در این مورد تاکید کرد: نتیجه کار ما در تعداد تماس و شکایات مردم درخصوص موش‌ها با سامانه ۱۳۷ مشخص می‌شود.

گودرزی در عین حال از شهروندان درخواست کرد که از ریختن پسماند‌های خانگی و پسماند غذا‌ها برای حیوانات شهری خودداری کنند تا تعداد موش‌ها کاهش یابد.

وی با بیان اینکه آماری از تعداد دقیق موش‌های شهر تهران نداریم، گفت: از مرکز مطالعات شهرداری تهران و ۲ دانشگاه خواسته ایم این کار را انجام دهند و قراردادی هم در این مورد منعقد شده است گو اینکه قبلا این کار انجام شده بود، اما نتوانسته بودند، تعداد دقیق را مشخص کنند.

مدیرکنترل حیوانات مضر شهری تاکید کرد: استفاده از تفنگ بادی و تله‌های انفجاری برای از بین بردن موش‌ها منسوخ شده است و حتی برخی شهروندان برای استفاده از اسلحه به منظور از بین موش‌ها به ما انتقاد می‌کردند که دیگر ما از این روش استفاده نمی‌کنیم.

گودرزی گفت: ما از ۲ راهکار فیزیکی و شیمیایی برای کنترل موش‌ها استفاده می‌کنیم که در روش فیزیکی تفنگ را حذف کردیم و بجای آن از تله‌های چسبی، بستن منافذ شهری و سرپوش‌های یک طرفه روی راه آب‌ها استفاده کنیم.

وی یادآور شد: در روش شیمیایی نیز استفاده از مواد غیر سمی دانش بنیان تولید داخل در دستور کار قرار داده ایم که امیدواریم تا سه ماه آینده نتایج آن را ببینیم.

دیگر خبرها

  • تغییر و تحول در ناوگان حمل و نقل شهری یزد
  • خروج اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان شهری یزد
  • شهرداری تهران: آماری از تعداد دقیق موش‌های شهر تهران وجود ندارد/ می‌توان زاد و ولد آنها را کنترل کرد
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • بررسی ویژگی های انواع گیت کنترل تردد
  • ترافیک سنگین جاده‌ها و ورودی‌های تهران | تردد در این مسیرها به سمت تهران روان است