Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، محمدهادی مهدی‌نیا اظهار کرد: موضوع جانمایی هوشمند پارکینگ توسط یک نرم‌افزار شبیه‌ساز که توسط دانشگاه فردوسی در دست طراحی است انجام می‌شود و با بهره‌برداری از آن بازدید فیزیکی کارشناسان شهرداری و اجرای کامل پارک خودروها در پارکینگ پروژه حذف شده و دیگر نیازی نیست به طور شهودی نسبت به تأمین پارکینگ گواهی شود، البته احتمال دارد این نرم افزار در دوره ما تکمیل نشود اما می‌بایست از جانب شهرداری پیگیری شده و پس از اجرای پایلوت و رفع نواقص برای کل شهر عملیاتی شود و در این صورت می‌توانیم شاهد حذف هیأت پارکینگ و حذف یک امضای اثرگذار طلایی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد ادامه داد: این‌گونه از طریق نرم‌افزار شبیه‌ساز و به طور سیستماتیک بهترین جانمایی پارکینگ بر اساس نقشه‌های تهیه شده پیشنهاد می‌شود، با توجه به اینکه هیأت‌های پارکینگ متشکل از سه نفر باید با حضور فیزیکی در محل پروژه نسبت به جانمایی تمام خودروهای ظرفیت تعیین شده، بررسی شعاع گردش و مسائل فنی مرتبط اقدام کرده و گواهی کنند که پروژه شرایط تعیین پارکینگ را دارد، این اقدام زمان‌بر بوده و زمان صدور مجوزها را طولانی می‌کند.

وی بیان کرد: مهم‌تر از آن هرچه بتوانیم روال امضاهای این گونه را در شهرداری کمتر کنیم به شفافیت کل سیستم کمک کرده‌ایم، اگر نقشه پارکینگ به نرم‌افزار شبیه‌ساز جانمایی که توسط دانشگاه در حال طراحی است، تحویل شود متناسب با ابعاد و اندازه و موارد فنی بهترین جانمایی پارکینگ به مجری ارائه شده و بهترین حالت پارک خودروها با حداکثر ظرفیت تعداد پارکینگ‌های تأمین شده احصاء می‌گردد.

به گفته مهدی‌نیا، این گونه علاوه بر صرفه‌جویی در زمان، عامل انسانی حذف می‌شود و دیگر موضوع مجوز منوط به نظر اشخاص نخواهد بود، علاوه بر اینها امکان بارگذاری در سامانه‌های مرتبط و دسترسی همه شهروندان فراهم خواهد بود و در اسرع وقت می‌توانند به حالت مطلوب دست یابند، البته نکته مهم در طراحی نرم‌افزار آن است که این سامانه بتواند برای تمام پروژه‌های کوچک و بزرگ جوابگو باشد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۵۱

منبع: فارس

کلیدواژه: نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۹۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌های تامین آب مشهد وارد مدار می‌شوند

به گزارش قدس خراسان، عیسی کلانتری در نشست خود با مدیران و اساتید دانشگاه در حوزه آب استان که ظهر امروز در محل آب منطقه ای خراسان رضوی برگزار شد عنوان کرد: بین ساخت وساز و توسعه تفاوت وجود دارد و باید به وجود تفاوت بین مفاهیم رشد و توسعه هم پرداخت و اگر به ساخت و سازها مطالب غیر سازه ای اضافه کنیم توسعه رخ می دهد و برای توسعه در بخش آب باید پروژه های غیرسازه ای هم فعال شوند.

وی افزود: اصلی ترین موضوعی که در سازگاری با کم آبی می تواند به ما کمک کند مدیریت تقاضا است،نقشه راه به دنبال مدیریت تقاضا است تا در اقلیمی مانند خراسان رضوی فرزندان آن به جای رفتن به سمت شغلی هایی مانند کشاورزی که آب فراوان مصرف می کند به سمت شغلی بروند که مصرف آب در آن جزو اولویت ها باشد.

کلانتری ضمن تاکید بر کاهش مصرف آب در بخش های مختلف تشریح کرد: در نقشه راه برای شهری مانند مشهد که زائر، مجاور و مهاجر دارد نیازها دیده شده و آن چیزی که می توان کمک کننده باشد و در نقشه راه اضافه شده مدیریت تقاضا و جهت دهی به توسعه است و توسعه باید به سمت خدمات و صنعت حرکت کند و این به معنای معیشت جایگزین است.

سخنگوی صنعت آب کشور تامین شغل برای جمعیت مشهد را ضروری دانست و گفت:آب برنامه ریزی شده را به شدت قبول داریم اما کفایت نمی کند و نیاز به باز تخصیص آب وجود دارد و مردم هر شهر نسبت به شهری که در ان زندگی می کنند باید به سراغ شغلی بروند که کمترین نیاز آبی را داشته باشد.

وی ادامه داد: تمام مسئولان وزارت نیرو به صورت دقیق در جریان موضوعات مربوط به تامین آب مشهد و استان هستند و مسائل آن را طی سفرهای متوالی که به شهر مشهد داشته اند رصد می کنند و براساس برنامه ریزی های انجام شده در حضور وزیر نیرو قبل از فصل گرما به میزانی که پاسخگوی تنش آبی باشیم پروژه های تامین آب مشهد وارد مدار خواهند شد و یکی از پروژه های مد نظر ما مدیریت مصرف است و به هیچ عنوان جیره بندی آب مشهد در دستور کار نیست.

کلانتری ضمن تاکید بر مدیریت مصرف آب عنوان کرد: بین مدیریت مصرف و جیره بندی تفاوت فراوان وجود دارد و یکی از مسائلی که باید توسط مردم مشهد رعایت شود کاهش ۱۰تا ۱۵ درصدی مصرف آب است و پیشرفت پروژه انتقال آب از دریای عمان به مشهد در حدود ۱۵ درصد است که به خوبی در حال پیش روی است.

وی به اهمیت نقش تشکل ها در مدیریت منابع آبی در بخش کشاورزی اشاره کردو گفت: در برنامه هفتم توسعه و نقشه راه این مبحث آمده که تصدی گری ها در بخش آب زیرزمینی از دولت به تشکل ها سپرده شود تا به جای اینکه دولت با یک میلیون چاه را مدیریت کند، حفظ ۶۰۰ تا ۷۰۰آبخوان را به تشکل ها بسپارد.

طاهره فجرداودلی

دیگر خبرها

  • پروژه‌های تامین آب مشهد وارد مدار می‌شوند
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • جانمایی برای ۱۰۰۰ موتورسیکلت در پارکینگ زائر قم
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • فیلم| تخلفات صنفی طلا فروشان تبعات دارد