Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد گفت: با توجه به سرقت مستمر این تابلوها، وارد نمودن خسارت و همچنین نزدیک شدن به پایان عمر مفید تابلوها پس از گذشت حدود ۱۰ سال از نصب آنها پس از چندین مرتبه جایگزینی و رفع عیب، با هماهنگی سازمان اتوبوسرانی تصمیم بر جمع‌آوری تابلوها کردیم.

به گزارش قدس آنلاین، در پی شیوع بیماری کرونا و افزایش سرقت تابلوهای هوشمند ایستگاه های اتوبوس الان چند ماهی است که دیگر شاهد هیچ تابلوی هوشمندی در سطح شهر نیستیم، در توضیح این وضعیت محمدجواد رجائیان، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری  مشهد بیان کرد: با توجه به سرقت مستمر این تابلوها، وارد نمودن خسارت و همچنین نزدیک شدن به پایان عمر مفید تابلوها پس از گذشت حدود ۱۰ سال از نصب آنها پس از چندین مرتبه جایگزینی و رفع عیب، با هماهنگی سازمان اتوبوسرانی تصمیم بر جمع‌آوری تابلوها کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به اتمام عمر مفید تابلوهای سطح شهر، تابلوهای هوشمند دیگری با امکانات جدید و ضریب امنیتی بالاتر آماده و در حال جانمایی از سوی سازمان محترم اتوبوسرانی است که یک نمونه از آن در ایستگاه پارک ملت نصب گردیده است.

رجایی در پاسخ به این سئوال که آیا برنامه ای برای هوشمند سازی مجدد ایستگاه ها دارید؟، متذکر شد: اگرچه اطلاع‌رسانی از طریق سخت‌افزارهای محیطی یکی از راه‌های متداول در فرایند هوشمندسازی ایستگاه‌ها است، اما بهره‌گیری از ابزارهای در اختیار شهروندان همچون گوشی‌های تلفن همراه، از سیاست‌های جدی سازمان فاوا شهرداری مشهد است و در حال حاضر، تمامی خدماتی که تابلوهای نمایشگر به مسافرین می‌دادند، با جلوه و دقت مطلوب‌تر، روی بستر اپلیکیشن "نقشه همراه مشهد" مهیاست.

وی ادامه داد:  شهروندان می توانند با نصب این اپلیکیشن شهروندی، ضمن آگاهی از ایستگاه‌های اتوبوس اطراف خود، خطوط گذرکننده از آن ایستگاه و مسیر و ایستگاه‌های هر خط، اتوبوس‌های فعال در هر خط را نیز به صورت آنلاین مشاهده می‌نمایند، ضمن آنکه خدمات تعیین مسیر بر پایه حمل‌ونقل عمومی، با ارائه زمان تقریبی رسیدن به مقصد و هزینه سفر نیز بر روی این اپلیکیشن کاربردی فعال بوده و  به شهروندان عزیز کمک شایانی می‌نماید.

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تابلوهای هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۸۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: پروژه نصب پلاک آبی هوشمند منازل از سال ۱۴۰۰ با بودجه‌ای بالغ‌بر ۸۹۰ میلیارد ریال توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان آغاز شد و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان ۱۴۰۳ در کل مناطق اصفهان به پایان خواهد رسید.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنابا اشاره به پروژه نصب پلاک آبی هوشمند در اصفهان اظهار کرد: در این پروژه ابتدا پلاک‌های آبی به املاک شهروندان اختصاص داده شد و اطلاعات توصیفی منتسب به هر ملک در پایگاه داده مکانی تجمیع می‌شود ، در ادامه برای هر پلاک آبی یک لینک اختصاصی QR کد تولید و نسبت به طراحی و ساخت پلاک اقدام می‌شود، در مراحل بعدی امکان اتصال خدمات مختلف به QR کد اختصاصی هر ملک وجود دارد.

وی افزود: از مزایای اجرای این طرح می‌توان به ارائه خدمات سازمان‌های اجرایی مختلف به شهروندان به‌صورت یکپارچه، زیباسازی نمای شهر اصفهان، شناسنامه‌دار کردن املاک در داده‌های مکانی و دریافت خدمات امدادی توسط شهروندان با اسکن QR کد اشاره کرد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: در این پروژه امکاناتی همچون نمایش نشانی پستی صحیح ملک بر اساس آخرین وضعیت بانک اطلاعاتی مرتبط، اتصال به پروفایل شهروندی سامانه اصفهان من، نمایش شماره اشتراک، ردیف آب و شناسه قبض برای هر ملک و ثبت درخواست‌های اضطراری ملک برای حریق و حادثه از طریق منوی آتش‌نشانی، پیاده‌سازی شده است.

فردانی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده امکان ارائه اطلاعات مورد نیاز شهروندان همچون کد نوسازی، امکان اجرای پروژه سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در مکان‌های دارای پلاک آبی و امکان استفاده از QR کد هوشمند پلاک‌های آبی برای ارائه اطلاع‌رسانی‌ها و تبلیغات شهری به‌صورت هدفمند در آینده‌ای نزدیک به این پلاک‌های هوشمند افزوده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این پروژه که توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان در حال اجرا است، ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند تا پایان سال گذشته بر منازل شهروندان نصب شده است و انتظار می‌رود تا پایان سال ۱۴۰۳ روند نصب تمام پلاک‌ها به پایان برسد.

کد خبر 750970

دیگر خبرها

  • موبایل قاپی نافرجام سارقان در مشهد (فیلم)
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • جمع آوری بیش از ۴۵۰ مورد زوائد بصری در قزوین
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • سارقان ۴۰ فقره سرقت خودرو در مشهد دستگیر شدند
  • سه سارق خودرو در مشهد دستگیر شدند
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان