Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@22:41:18 GMT

رونمایی از سامانه هوشمند پسماندهای خشک در اراک

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۶۹۷۱۳

رونمایی از سامانه هوشمند پسماندهای خشک در اراک

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک از رونمایی سامانه هوشمند «مدیریت جمع‌آوری پسماند خشک از مبدا» در این کلانشهر خبر داد.

مهدی فدوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: سامانه هوشمند مدیریت جمع‌آوری پسماند خشک از مبدا به‌زودی با حضور مسئولان ارشد استانی، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اراک رونمایی خواهد شد و پس از آن شهروندان می‌توانند با دانلود و نصب اپلیکیشن «اکو»، پسماندهای خشک خود را تحویل دهند و هزینه آن را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک پس از بررسی نحوه اجرای طرح تفکیک از مبدا در شهرهای مختلف، دلایل شکست این طرح را در بسیاری از شهرهای کشور مورد مطالعه قرار داد و بر همین اساس برنامه تفکیک از مبدا در شهر اراک را طراحی کرد و در دستور کار خود قرار داد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در همکاری و بهره‌مندی از شرکت‌های دانش بنیان در سال جاری، اظهار کرد: در راستای اجرای طرح تفکیک از مبدا، شهرداری اراک با یک شرکت دانش بنیان وارد همکاری شده است؛ این شرکت از مدتی قبل در مشهد در حال فعالیت است و تا کنون در میان شهروندان مشهدی مورد استقبال قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در شهرهای دیگر ایران نیز برنامه‌ها و طرح‌های مشابهی اجرایی شده است، اما از آنجا که تمامی این طرح‌ها با شکست روبه‌رو شدند و تنها شهرداری مشهد توانست عملکرد موفقی در این زمینه داشته باشد، البته شهرداری اراک در صدد برآمد تا در بحث تفکیک پسماند خشک از تجربیات مدیریت شهری مشهد نهایت استفاده را داشته باشد.

فدوی افزود: مزایای طرح اجرا شده در شهرداری مشهد را در اراک تقویت و معایب آن را نیز برطرف کردیم، برای نمونه در صدد هستیم در برنامه‌ای بلند مدت شرایطی را ایجاد کنیم تا شهروندان بتوانند عوارض سالیانه خود را با فروش پسماند خشک خود تهاتر کنند که از این طریق علاوه بر اینکه رفت آمد ها و ترافیک شهری کاهش خواهد یافت، بروکراسی اداری در زمینه دریافت عوارض نیز از بین خواهد رفت.

وی با بیان اینکه شهروندان می‌توانند پس از نصب اپلیکیشن در هر زمان و مکانی نسبت به فروش پسماند خشک خود اقدام کنند، تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امیدواریم تا سال آینده کارخانه بازیافت پلاستیک و لاستیک را در شهر اراک راه‌اندازی کنیم که در این صورت کمک مضاعفی به کم‌تر شدن دفن زباله و حمایت از محیط زیست خواهد شد.

کد خبر 580060

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر اراک شهرداری اراک شورای اسلامی شهر اراک اراک مدیریت پسماند پسماند خشک شهر کلانشهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرداری اراک پسماند خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۹۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)

 برند لباس Bodega اخیرا در جریان برگزاری هفتۀ طراحی میلان، از گوشی جدید خود به نام «تلفن خسته‌کننده» (Boring Phone) رونمایی کرد. این گوشی که اصطلاحا «صامت» نامیده شده، برای نسل زد و نسل هزاره (متولدین دهه‌های 80، 90 و 2000) طراحی شده تا جلوی اسکرول کردن بی‌هدف آن‌ها روی گوشی‌های هوشمند را بگیرد.

به گزارش فرادید، این گوشی با همکاری کمپانی فنلاندی HMD که سازنده‌ی گوشی‌های نوکیاست، تولید شده است. Boring Phone از تمام ویژگی‌های حواس‌پرت‌کن گوشی‌های هوشمند امروزی مثل اینترنت و شبکه‌های اجتماعی محروم است و تنها برای برقراری تماس و فرستادن پیامک کاربرد دارد.

طراحی این گوشی با الهام از گوشی‌های اوایل دهه‌ی 2000 میلادی، حس نوستالژی را القا می‌کند. بارزترین ویژگی آن نبود اینترنت و شبکه‌های اجتماعی است که باعث می‌شود جوانان به جای خیره شدن به گوشی، ارتباطات اجتماعی واقعی را تجربه کنند.

این گوشی تاشو، بدنه‌ی شفافی دارد که کاربران می‌توانند آن را با برچسب‌های هولوگرافیک تزئین کنند. همچنین یک صفحه‌ی نمایش سیاه و سفید بر روی آن وجود دارد که باز هم یادآور نسل‌های قبلی گوشی‌های همراه است.

باتری این گوشی با طراحی قدیمی‌اش، یک هفته در حالت استندبای دوام می‌آورد. همچنین این گوشی دارای یک دوربین 0.3 مگاپیکسلی، رادیو و بازی «مار» است.

یکی از بنیان‌گذاران برند Bodega می‌گوید: «گوشی‌های هوشمند می‌توانند بیش از اندازه سرگرم‌کننده باشند، پس ما می‌خواستیم یک گوشی خسته‌کننده طراحی کنیم.»

با محدود کردن امکانات این گوشی، تولید کنندگان امیدوارند که جوانان را به برقراری ارتباطات اجتماعی باکیفیت‌تر و بدون حواس‌پرتی ناشی از شبکه‌های اجتماعی تشویق کنند.

تحقیقات انجام شده در مورد استفاده از گوشی‌های هوشمند در بین نسل زد و هزاره در انگلستان و آمریکا، زمینه‌ساز شکل‌گیری این گوشی مفهومی شده است.

طبق گفته‌ی این برند، 90 درصد از شرکت‌کنندگان در این تحقیق اذعان کرده‌اند که در موقعیت‌های اجتماعی به طور مداوم در حال اسکرول کردن بی‌هدف هستند و به طور میانگین در طول یک مهمانی، هفت بار گوشی خود را چک می‌کنند.

اما تولیدکنندگان ادعا می‌کند که دیدگاه‌ها نسبت به استفاده از گوشی‌های هوشمند در حال تغییر است. تحقیقات آن‌ها نشان می‌دهد که 37 درصد از نسل زد و هزاره فکر می‌کنند در موقعیت‌های اجتماعی بیش از حد گوشی خود را چک می‌کنند و 32 درصد ترجیح می‌دهند در مهمانی‌ها بتوانند گوشی خود را خاموش کنند.

در حالی که HMD تنها 5000 عدد از این گوشی تولید کرده و هنوز امکان خرید آن‌ها وجود ندارد، قرار است در ماه ژوئن یک اپلیکیشن راه‌اندازی شود که با بی‌استفاده کردن برخی امکانات، گوشی‌های هوشمند را نیز «خسته‌کننده» کند و به افراد در جدا شدن از تکنولوژی کمک کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تجهیز سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به جاروب های صنعتی پیاده رویی
  • استفاده از فناوری‌های نوین در اصفهان برای تبدیل شیرابه‌ها به مواد و انرژی
  • دوربین امنیتی جدید شیائومی رونمایی شد
  • «اصپاک» بیش از ۱۳ هزار مشترک دارد/ تفکیک از مبداء ۱۲ درصد پسماندها در اصفهان
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • مدیریت پسماند در اصفهان رسالت بسیار سنگینی دارد
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)